Ziua copilului în Maramureş

Cu drag, pentru coconi!

– 1 iunie 2024 –

 
Sărbătorim copiii și copilăria! Cu gândul la universul descoperirilor multe și al grijilor puține, marcăm Ziua Copilului în Maramureș, încercând să aducem zâmbetele pe chipurile celor care ne învață, zi de zi, să ne eliberăm sufletele, să renunțăm la prejudecăți și să gustăm puțin din fericirea pură.
Seria de evenimente organizate sub egida „Luna Maramureșului” se încheie cu manifestările ocazionate de "Ziua Copilului". Pe 1 iunie, Aeroportul Internațional Maramureș se va transforma într-un univers magic al copilăriei, unde cei mici, dar și cei mari, se vor bucura de numeroase surprize.

Competițiile sportive, expozițiile de automobile și aeronave, spectacolele, activitățile creative și parcul de distracții sunt doar câteva dintre surprizele organizatorilor.

Vă așteptăm în data de 1 iunie, începând cu ora 10, în cadrul Aeroportului Internațional Maramureș, pentru a ne bucura împreună de cea mai frumoasă zi din an dedicată tuturor copiilor!

Programul zilei:
  • 10:00-11:30 - Concurs biciclete și trotinete și premierea concurenților
  • 11:30-13:00 - Educație rutieră și prim ajutor
  • 13:00-14:30 - Concurs mașinuțe cu pedale și premierea concurenților
  • 14:30-15:00 - Pauză
  • 15:00 - Concert Vunk, Ducu Bertzi, The Motants și Cantus Mundi
  • 18:00 - Premierea CarExpo2024

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Maramureș și Organizația de Management al Destinației Județene Maramureș în parteneriat cu Aeroportul Internațional Maramureș, Retromobil Club România, Aeroclubul Teritorial “Alexandru Papana” Baia Mare, Asociația Starurile Viitorului, XPO Motorsport și Rock N'Road Friends Club.
Image
MAI frumoasă, MAI efervescentă,
MAI bogată în evenimente și tradiții,
aceasta este LUNA MARAMUREȘULUI!
© 2024 Consiliul Judetean Maramures. All Rights Reserved.
logo